SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Harrie FF
vs
Lilla Torg Fotbollförening
Harrie FFvsLilla Torg Fotbollförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 15 mars, 11:00
Plats:Högalids IP, Kävlinge
Samling:10:15, Högalids IP, Kävlinge
Aktivitetsinfo: B-slutspel i Vintercupen
Vidare i Vintercupen
2020-03-15 13:45
Förra helgens mina mot Bjärred innebar vidare spel i B-slutspelet där vi lottades mot Harrie. 
En match som spelades i ett gråmulet Kävlinge på söndagsförmiddagen. Det var första gången vi spelade med tredomarsystem, alltså med linjedomare. 
Det gynnade oss då vi flera gånger åkt på frilägen som linjedomare blåst av för och som i sin tur gjort att vår backlinje inte agerat lika tryggt och precist som tidigare...
Matchen började lite avvaktande där vi försökte vara noga med att ligga rätt i försvarsspelet och vinna bollar på mitten utan att blotta vår backlinje. Inledningsvis fungerade det rätt bra men vi såg också tendenser till att spelare inte var redo att göra sitt jobb med Harriechanser som resultat. Vi gav dem möjligheten att vara med i matchen. 
Lite för sena passningar och halvhjärtade löpningar gjorde att vi inte skapade så väldigt mycket trots spelövertag. 
Ett lite slumpartat mål gav oss ledningen i paus. Men det visade killarna att det lönar sig att skjuta. 

I andra perioden gick hela laget ner i tempo och kvalité. Spelet blev jämnare och Harrie satte Julius på prov några gånger. 
Ett psykologiskt viktigt mål gav oss ytterligare försprång och en ledning med 2-0 inför sista. Någon chans på frispark och ett visserligen korrekt bortdömt mål för offside var det närmsta vi kom i andra. 

Inför sista var direktiven tydliga. Inget fusk, inget slarv. Den som inte visar rätt inställning vilar så vi kan matcha ett hungrig och spelsuget lag. Killarna höjde sig utan att göra den där perfekta matchen. Spelmässigt var det bättre mot Skegrie igår men att vinna när det gäller är inte alltid lätt. Ett sista mål från vår sida och en välförtjänt reducering av Harrie var vad publiken bjöds på i sista perioden. 
Dagens plus går till våra defensiva linjer. Backlinjen som stod för ett bra och stabilt spel under hela matchen samt Julius som inte hade en lätt match men var på tå när det behövdes. 

Målskyttar:
Alexander, Adam och Erik

Harrie-Lilla Torg 1-3 (0-1, 0-1, 1-1)

Nu fokuserar vi på semifinal där vi ställs mot Hyllie som tog hem en storseger mot Hittarp i sin kvartsfinal (9-2).
Vi gratulerar dem till deras avancemang och ser fram emot nästa drabbning som också blir en försmak på A-seriens seriepremiär. 


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook