SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bjärreds IF
vs
Lilla Torg Fotbollförening
Bjärreds IFvsLilla Torg Fotbollförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 mars, 11:00
Plats:Borgeby IP
Samling:10:00, Borgeby IP, omklädningsrummen
Aktivitetsinfo: Vintercupen 1/8-delsfinal
Slutspelat i A-slutspel
2020-03-08 13:41
Referat baserat på andras upplevelser från Bjärred får vi förlorade 1/8-delsfinalen.
Match mot duktiga Bjärred på bortaplan. Ett Bjärred som gett oss mardrömmar tidigare men som vi inte mött på ett tag. Skönt att få möta ett riktigt A-motstånd igen eftersom det kommer bli en tuff serie i vår. 

Rapporterna säger att vi mötte ett samspelt, passningsskickligt och tufft lag. På den där nivån får vi inte slarva, tveka eller gå in halvhjärtat. Ett par bjudningar för mycket och uppgiften blev för tuff. 

Men där var också mycket positivt att rapportera. Vi har spelet i oss men måste spetsa till alla delar någon nivå. 
Jag har alltid förespråkat fair play och det ska vi förstås fortsätta med, men vi måste också hitta nivån som domaren lägger matchen på. Vi är för snälla och det håller inte när vi möter bra lag. Tuffa lag kommer inte låta oss ta emot en passning utan kommer att smälla på oavsett om bollen är där eller inte. 

Första perioden fick vi ett mentalt tungt mål emot oss i slutet så det stod 0-2 i paus. I andra hade vi en dålig femminutersperiod där vi släppte in 3 mål. Totalt 0-6 inför sista där vi försökte höja oss men genom en kontring så fastställdes slutresultatet till 0-7.

Vi tar med oss det positiva och blickar framåt. Vi tackar Bjärred för matchen och önskar dem lycka till i A-slutspelet medan vi siktar in oss på Harrie i B-slutspel. 

Bjärreds IF-Lilla Torg 7-0 (2-0, 4-0, 1-0)

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook