SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lilla Torg Fotbollförening
vs
Glumslövs FF
Lilla Torg FotbollföreningvsGlumslövs FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 29 februari, 10:30
Plats:Mariedals IP, Konstgräs 9-manna 1
Aktivitetsinfo: Kvalmatch i Landoras Vintercup. Vinnaren går till åttondelsfinal.
Vinst i kvalmatchen
2020-02-29 14:16
Efter ett litet uppehåll var det dags för en "vinna eller försvinna"-match. Vinst och 1/8-delsfinal mot Bjärred var säkrad. Förlust och årets Vintercup skulle vara över för denna gång. Killarna fick en genomgång av dagens förutsättningar och förväntningar och det var solklart från start vad de ville...
Matchen började ganska jämt. Glumslöv visade upp en del fina individuella prestationer och vi la krut på att ligga rätt och ta jobbet för varandra. Det började bra med ett ledningsmål och allt kändes ganska kontrollerat. Tyvärr kände Lilla Torgs spelare nog också det och drog ner på tempo och koncentration. Glumslöv var inte sena att tacka och ta emot med både en kvittering och en ramträff som resultat. Min känsla var att domarens pipa räddade oss när vi gick till första paus. 

Marcus lyfte laget med några enkla och tydliga direktiv. Men här ska killarna ha beröm för att de tar till sig och utför det som vi tränare önskar och ber om. Vi låg lite bättre i positioner, slarvade mindre och fick även in två mål till. I slutet av andra fick deras ena spelare och gick av. Då hade Glumslöv inga spelare på bänken så det var klar fördel för oss inför sista. 
Våra killar höjde sig lite till och det rann iväg. I slutet var motståndarna en man kort medan vi kastade in utvilade killar hela tiden. 

Så länge förutsättningarna var mer rättvisa var det en jämn match. Vi vann till slut välförtjänt och behöver inte be om ursäkt för vinsten. Starkt att prestera som idag när vi "var tvungna" att vinna även om vi har några växlar till att lägga in. 

Nästa helg blir det många matcher. Var ute i god tid med svar på kallelser så ni inte går miste om speltid. 
Lilla Torg-Glumslöv 6-1 (1-1, 2-0, 3-0)
Edvin 3
Alex 2
Markus 1

/Anders

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook