SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Stattena
vs
Lilla Torg Fotbollförening
StattenavsLilla Torg Fotbollförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 19 januari, 11:00
Plats:Olympiafältet Helsingborg
Samling:10:00, Olympiafältet Helsingborg
Aktivitetsinfo: Bortamatch i Vintercupen
Målrikt mot Stattena
2020-01-19 14:07
Laget med femmålsskytten Tobias längst upp.
Efter den inledande förlusten i Vintercupen så vill slaget ha revansch. Stattena spelade en resultatmässigt jämn match mot Lödde som leder gruppen med två segrar och +9 i målskillnad. 
Utifrån den vetskapen matchade vi ett starkt och erfaret lag för att ändra i tabellen till vår fördel....
Matchen började bra. Två snabba mål efter slarv hos motståndarna och killarna fick den boost vi hoppats på. Kul för alla utom Julius som inte fick så mycket att göra. 
Marcus var tydlig med vad vi skulle förbättra efter premiären mot Ramlösa. Och killarna tog efter på ett bra sätt. Långt ifrån full utdelning men vi totaldominerade spelet från första minut. 

I andra behöll vi spelet. Vårt spel var som bäst första 10 minuterna men vi gjorde målen sista kvarten. 
I sista perioden gick vi från 3-4-1 till 2-4-2 och det tog lite tid innan vi kom tillrätta. Hade vi lyft blicken lite mer i sista tredjedelen så hade vi kunnat utnyttja de öppningar och passningsmöjligheter som fanns, men när man håller nollan och vinner tvåsiffrigt finns det inte mycket att säga om. 2 av 5 matcher spelade. 

Stattena-Lilla Torg 0-13 (0-5, 0-5, 0-3) 

 

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook