SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lilla Torg Fotbollförening
vs
Ramlösa Södra
Lilla Torg FotbollföreningvsRamlösa Södra

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 januari, 13:30
Plats:Mariedals IP, Konstgräs 9-manna
Samling:12:45, Omklädningsrummen Mariedal
Aktivitetsinfo: Första matchen i Vintercupen med resultaträkning.
Premiär i Vintercupen
2020-01-12 15:21
Då var 2020 här och det innebär att resultaten räknas. Killarna visste vad som gällde efter att ha mött Ramlösa i sista 9-mannamatchen i december. Matchen började som vi förväntat oss. Ramlösa var lite tuffare och lite starkare än förra gången. Skillnaden var att de gjorde första målet...
Vi försökte spela vårt spel men i första perioden var där för många halvhjärtade insatser och för dålig rörelse i Lilla Torg. Spelet blev hafsigt och Ramlösa rann igenom två gånger. Vi hade våra lägen men inget gav resultat. 

I första pausen dirigerade coach Marcus laget och gav tydliga instruktioner på vad som skulle förändras. 
Förändringarna följdes av killarna och resultatet blev lyckat. Två mål och ett lika resultat en bit in i andra perioden. Då rann Ramlösa igenom igen på en så där onödig boll där vi var steget efter hela anfallet. 

Inför sista var det bara en sak som gällde. Underläge 2-3 och vi jagade en ny kvittering. Men skärpan var inte där. Lägen fanns. Tyvärr kom en sekvens som blev lite symboliserande för vår insats idag. Fyra dueller där vi borde vunnit bollen. Först skulle vi kommit till avslut, men tvekar. Tappar en duell på mitten och en i backlinjen. För många som är passiva och rätt som det är är Ramlösa fria med Julius en gång till. 2-4. Vi satte upp två man på topp i slutet men det räckte inte hela vägen. 

Säsongen är igång. Vi gör ingen dålig match. Där vissa perioder är fina men vi måste bli bättre både individuellt och slipa på vårt spel. Ta större ansvar och därmed öka vår slagkraft. Det var skillnaden mot förra mötet med Ramlösa då vi gjorde allt lite bättre och då fick stolpe in mot idag då det var mer stolpe ut. 
Tur får man inte, det förtjänar man. Nästa gång jobbar vi lite hårdare...

Det är bara att jobba vidare. Nya matcher nästa helg. 
Lilla Torg-Ramlösa 2-4 (0-2, 2-1, 0-1)
0-1 Ramlösa
0-2 Ramlösa
1-2 Viggo (nick på hörna)
2-2 Edvin (skott efter inlägg)

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook