SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Lilla Torg FF
5 - 0
Lunds BOIS
Lilla Torg FF5 - 0Lunds BOIS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 25 augusti, 18:30
Plats:Naturgräs
Tävling:
Matchnummer: 130320084
Samling:17:15, Mariedals IP
Trupp:#3 Lisa Karlsson
#6 Freja Brobeck
#7 Emma Johnsson
#9 Linnéa Höst
#10 Eleonor Hättmark
#11 Felicia Patitz
#20 Sofie Alerskans
#21 Natyra Gashi
#22 Beatrice Aguilar
#23 Paula Hafner
#24 Isabelle Angärde
#30 Amanda Wennström
Alice Odeholm
Elin Ingvarsson
Vinst för Torget efter total dominans.
2021-08-26 11:03

Inför matchen var det mycket snack om att dagens match var en vi behövde vinna. Dels för att ta poäng i tabellen men även för att stärka vårt självförtroende.

Under onsdagskvällens match visade Torget att vi var både starka i försvaret såväl som i offensiven då Lunds BOIS hade ett fåtal rätt ofarliga chanser samtidigt som motståndarnas försvar fick arbeta hårt.

 

Den första kvarten satte tonen för matchen, det var Torget som var det piggare laget. Detta var en match där hela laget presterade och laget i sin helhet såväl som spelarna gjorde en riktigt bra prestation.  Torget öppnade matchen starkt och redan i första matchminuten skjuter Emma Johnsson in bollen på sin första touch i matchen efter att bollen nått henne efter strul i straffområdet.

 

I femte minuten slår vi till igen där varje lagdel är delaktig i ett fint lagspel där vår backlinje vinner boll, slår en passning till Issabelle Angärde som slår en perfekt djupledsbollar till Linnea Höst vars inlägg möts av Natyra Gashis halvvolley in i mål. Utöver en lobb från motståndarna så var i princip spelet helt och hållet på deras planhalva, vi jobbade med ett högt presspel och vann mycket boll.

 

I 19:e minuten så var det dags för mål igen och vem ska göra ett klackmål om inte Paula? Efter ett bra förarbete på vår högerkant slår Sofie Alerskans till med ytterligare ett fint inlägg och Paula Hafner klackar in den i mål. Vill ni se en repris (fast inte lika bra) så klicka på länken: https://www.youtube.com/watch?v=zXI3E-6LBQk

 

Andra halvlek kommer Torget ut fortsatt starka och bibehåller den höga pressen man hade i första halvlek vilket endast resulterar i långbollar utan adress för våra motståndare vars försvarsspel även drog sig längre och längre ner vilket gjorde att Torget kunde spela runt mycket på motståndarnas planhalva.

 

Antalet målchanser i andra halvlek var lite lägre än i första halvlek men långt ifrån få. I 58:e minuten vinner Felicia Patitz tillbaka bollen och dribblar förbi två spelare, driver framåt och rullar in bollen i mål. Hade inte luften gått ur våra motståndare innan, så var det tydligt att den hade det nu. Det blev en bollrullande match för Torget och i 70:e minuten var det dags för mål igen. Efter vårt inlägg varit på väg mot motståndarnas målvakt sprang Natyra Gashi fram framför, tog ner bollen och petade in den i ett öppet mål.

 

Matchen slutar i en 5-0 seger efter en riktigt bra spelad match av alla i laget.

 

 

”En riktig lagseger” - Tom Åkerberg, tränare.

 

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff