Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Lilla Torg FF P07
Välkommen till P07/U13 hemsida!

Rapport U13 mars
2020-03-29 19:00
Ännu en månad lider mot sitt slut och det är en månad som vi kommer minnas en lång tid framöver, både på och utanför planen. 
Coronapandemin har även sin påverkan på fotbollen där vi fått Vintercupens slutspel inställt samt rekommendationer om publikfria matcher etc.
Som det ser ut så kommer serierna påbörjas till påsk som planerat. 

Vad händer på planen då? Laget har tagit ett steg tillbaka. Sjukdomar och skador har gjort att vi snittar 22-23 man på träningarna, drygt 70% av truppen. 
Koncentrationen på träningarna har blivit sämre. Mer lek och trams, vilket vi inte är intresserade av framöver. Utförandet i övningarna är för dåligt. Det bedömer jag utifrån vad jag vet att killarna kan och vad de utför när de är 100% koncentrerade. 
Matcherna i mars har spelats med blandat resultat. Stora delar håller måttet men en tydlig tendens pekar på en nedgång i utvecklingen. Här måste varje spelare ta sitt ansvar och vilja göra sitt bästa hela tiden. Prestationen kommer om inställningen ligger på topp. 
Nya träningstider är på gång, men vi inväntar definitivt besked innan vi går ut med detta. Medlemsavgifterna är betalda. 

När det gäller uttagningar nu till serien så kommer vi ta ut de som är redo för respektive nivås utmaning. Detta baseras, som tidigare sagt, på närvaro, inställning och engagemang. 
Vi har roterat mycket men på A-nivå kommer det minska framöver på vi kommer igång med seriespelet. 
Kallelserna kommer att vara dolda, detta tillföljd av att spelare går runt och diskuterar detta på ett negativt sätt för gruppen. Kallelser kommer att gå ut senast på onsdagar. Deadline med kort betänketid gäller. Har man bommat det så är det nästa match som gäller. 

Vi håller tummarna för en positiv utveckling i april, både på och utanför planen. 
Den av er som ska bort till påsk får meddela detta omgående så vi kan planera laguttagningar till seriepremiärerna. 

/Anders
Referat: Janstorps AIF - Lilla Torg Fotbollförening
Nyttig genomkörare
2020-03-29 18:01
I dessa tider när Coronautvecklingen stoppade Vintercupen så fick vi ett erbjudande från Janstorp att mötas i Skurup på söndagseftermiddagen. Vi fick ihop 13 man och ett stort tack till er som ställde kunde komma. 
Janstorp kallade 16 av sina 19 spelare vilket gjorde att de hade ett starkt lag...
Vintercupens slutspel inställt
2020-03-25 21:20
Landora meddelade idag att de skjuter upp finalspelet i Landskrona på lördag. Orsaken är nya direktiv från SvFF. De aviserar att kvalificerade lag till finalspelet kommer bjudas in till finalspel vid senare tillfälle när detta är över. 
Referat: IFK Malmö Blå - Lilla Torg Fotbollförening
Sömnig start gav en för brant uppförsbacke
2020-03-22 12:42
"Nystartade" IFK Malmö bjöd tidigt i vintras upp till dans och vi tackade för inbjudan. Trots Coronatider var det två fulla lag som kom till match på Malmö Stadions konstgräs. Vi visste en del om laget och var därför medvetna om att vi behövde spela på topp och ta kampen i duellerna. Men det började inte som vi tänkt oss...
Träning imorgon
2020-03-17 21:21
Klubben meddelar att träningen imorgon utförs som vanligt. Tänk på att inte chansa om ni mår lite dåligt. Drick inte ut varandras vattenflaskor. 
Undvik onödig närkontakt. 

En match planerad i helgen. Vi siktar på den och och har aviserat att vi kommer till Vintercupens slutspel den 28/3. 

Sen får vi se hur det blir med träningsmatcher och seriespel. 

/Anders
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Lilla Torg FF, 27/03 15:59 
Lilla Torg FF, 27/03 11:55 
Lilla Torg FF, 17/03 11:29 
Lilla Torg FF, 15/03 16:04 
Lilla Torg FF, 13/03 16:37 
Lilla Torg FF, 12/03 21:07 
 
Sponsorer
Facebook