Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Lilla Torg FF P07
Välkommen till P07/P11 hemsida!
Referat: Furulunds IK - Lilla Torg Fotbollförening
Officiell premiär för 9-manna
2019-11-09 20:45
Segerlaget i dagens premiär
P07 lämnar äntligen 7-manna och tar steget mot ungdomsfotbollen. Givetvis ska det vara formellt korrekt enligt SvFF så resultaten räknas inte förrän 2020-01-01. Men idag var det dags för 9-manna och vi pratade om de nya förutsättningarna som kommer inkludera resultat och tabeller. 
13 man var kallade till premiären mot Furulund. Coach Marcus drog upp lite detaljer om vad vi ska tänka på och avslutningsvis drog vi några detaljer för våra hörnor. Och det skulle bli en bra dag i ett höstruggigt Furulund...
Referat: Lilla Torg FF svart - BK Höllviken röd
Lag Svart avslutar mer ett kryss
2019-10-19 14:41
Sista matchen för hösten och Höllviken stod för motståndet. Killarna vet vid det här laget vad som skördat frukt under året...
När tränarnas hjärtan smälter
2019-10-16 20:20
Höst, snart inga fler matcher, varma och lockande aktiviteter inomhus/hemma.. ja, det fanns många ursäkter för att stanna hemma idag när man tittade ut innan träningen.

Men väl på plats kom spelare efter spelare och när träningen drog igång under coach Marcus ledning så var vi 18 man. Inget gnäll och fokus på det som skulle göras. Vilken karaktär killarna visade upp!
När jag och Marcus pratade lite innan träningen så sa vi att det skulle mycket till om vi skulle bli 10 man idag. Och så kommer 18 tappra spelare! 

Lite omställningsspel 3 mot 2 och sen spel på hela plan 7 mot 7 med en joker. 
Vädret var skit. Men ingen kommenterade regnet utan kämpade på. Det är sånt som kommer vara avgörande nu när vi går över från pojk- till ungdomsfotboll. /-manna blir 9-manna med offside. Allt vi har övat på under året kommer att behövas utvecklas ytterligare någon nivå, men som det såg ut idag kommer det bli en rolig resa. 

Nu återstår en match för vårt Lag Svart som bortsett från en tung och svag första match mot IFK Malmö vunnit resten av matcherna under hösten.

Vi lägger upp lite bilder på Facebooksidan också.  Tack för idag! 
Referat: Lilla Torg FF blå - Malmö FF 2
Lag Blå avslutar 7-manna med en skön seger
2019-10-12 14:17
Höstens sista match, sista 7-mannamatchen, hemmamatch och revanschläge från förra helgens bottennapp.
Det fanns många skäl att ge allt och ta hem en så skön och viktig seger även om resultaten inte räknas....

Referat: Oxie SK vit - Lilla Torg FF svart
Lag Svart levererar
2019-10-05 18:38
Rapporterna kom i fel kronologisk ordning så detta gäller dagens första match.
Lag Svart fick hjälp av två spelare från 08 och hade tre spelare som hade två täta matcher efter varandra på schemat. Laget var i bra form och 
på tå från start...
 
Sponsorer
Facebook