Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Lilla Torg FF!
Klubben på Mariedals IP.

Vill du spela med oss?

Vill du veta hur du kan stötta klubben?
Gå in under Klubben ovan och klicka in på Sponsring2020-12-22 17:04
Nya direktiv!
Hej alla fina ledare, spelare och föräldrar

Information och direktiv avlöser varandra och vi vill kort sammanfatta det samt berätta vad som gäller i vår förening i och med Regeringens nya och skärpta restriktioner:
 
Inomhusanläggningar stängs:
All verksamhet kommer att upphöra i våra inomhushallar, oavsett vilken åldersgrupp som tränar, till och med den 24 januari!

Utomhusanläggningar stängs till och med minst 10 januari :
Då informationen skiljer sig mellan det som Regeringen gått ut med 18/12, att även utomhusanläggningarna ska vara avstängda och det Folkhälsomyndigheten gått ut med idag 22/12, att träning utomhus kan fortsätta, om anläggningarna kan hållas öppna på ett smittsäkert sätt och de allmänna råden följs, har vi bestämt att vi håller stängt för alla våra lag till minst 10 januari.

Vi hoppas komma med mer information om vad som gäller för fotbollen när Skånes FF öppnar igen; 3 januari.

Kansliet önskar er en riktigt God Jul  

God Jul
2020-12-21 14:41

Vi närmar oss jul med stormsteg, åtminstone i kalendern, det känns inte lika nära om man tittar ut genom fönstret. Väldigt grått. Jag hoppas verkligen att vi får lite snö till juldagarna som kan lysa upp våra mörka dagar och nätter samt skapa lite julstämning. Vi förtjänar alla en riktigt lugn och fridfull jul med våra familjer efter ett år fyllt av prövningar.

 

Jag vill börja med att rikta ett stort Tack till alla våra ledare som ställer upp för våra ungdomar och barn året runt, i alla väder. Som inspirerar och utvecklar alla våra barn. Inte bara med lustfylld rörelse, fotbollsträning utan även med engagemang och glädje.

Alla engagerade föräldrar – stort Tack även till er! Ni som ser till att barn och ungdomar har vad de behöver, kommer i tid, hejar och stöttar och lyssnar på spelarna när de lärt sig något nytt. Ni som kör till cuper, står i cafeterian eller grillen som köper och säljer bingolotter. Ni som håller avstånd, vem trodde vi skulle berömma varandra för det?

 

Sist men inte minst, våra fantastiska medarbetare! Kansliet som arbetar för klubben och ser till att allt fungerar. Från inköp, inventeringar, bokning av domare och  planer till underhåll av klubbhus.

Styrelsen som gett mig förtroendet, stöttat i beslut och som skapat en trygg verksamhet där man  vågar stå upp, vara rak och tydlig. Vissa stunder detta år har några av oss sett mer döda än levande ut. Helt förståeligt då vi har tampats med egen oro, vårt uppdrag och andras oro.

 

2020 har varit ett synnerligen annorlunda år. Vi hoppas nu på att vi går in i ett nytt med stora förhoppningar om att vi ska kunna se en mer normal värld. Jag ser med stor tillförsikt fram emot 2021 då vi kommer att lägga fokus på är utbilda våra ledare för att hjälpa barnen att utvecklas, inte bara som idrottare utan även som människor. Vi kommer även att fortsätta arbeta i föreningslivets anda med föräldrarengagemanget som inte enbart utgör en viktigt resurs för barnens idrottande, utan även skapar en del av förutsättningarna för en väl fungerande demokrati i Sverige.

 

Önskar nu alla våra medlemmar en riktigt God jul och vi ser fram emot ett Gott nytt och fantastiskt fotbolls år 2021! Vårt gemensamma arbete har bidragit till att göra Lilla Torg FF till den härliga förening som det är!

 

 

Tillförordnad ordförande

Gonzalo Del Rio

 

2020-12-15 16:41
Nya förhållningsregler

Folkhälsomyndigheten har meddelat att från och med den 14 december ersätts de lokala råden  med nationella råd för att förhindra den påfrestande spridningen av covid-19.  Region Skåne har därefter gått ut med särskild anpassning för oss i Skåne som gäller utöver de nya nationella reglerna. Nedan följer kort vad som gäller och var ni kan finna mer information. 

 

 

Skånes FF:

Äldre än 16 år (2004)

Matcher/träningsmatcher/tävlingar ska tills vidare inte genomföras.

Träningar kan sätta igång men med max 8 personer i gruppen. Det innebär att om träningsgruppen är större (troligtvis) måste den delas in i mindre grupper med högst åtta personer i varje som sedan ska bibehållas vid varje träningstillfälle. Detta gäller oavsett om träningen bedrivs inom- eller utomhus.

 

Yngre än 16 år (2004)

Inga matcher eller tävlingar för spelare födda 2005 och senare får genomföras. Inter heller några interna matcher mellan lagen i vår förening. Däremot är det ok att spela match inom sitt eget lag.

 

Uppdaterade riktlinjer kan läsas om här:

http://www.skaneboll.se/arkiv/2020/12/sarskild-anpassning-for-skane-covid-19/

 

Folkhälsomyndigheten;

Även i fortsättningen gäller;

  • hålla avstånd

  • undvika miljöer med trängsel

  • minimera kontakten med andra människor

Skillnaden nu är att det ligger en stor betoning på att alla har ett personligt ansvar för undvika smittspridning.

 

Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående idrott utgår från att: 

• Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta. 

• Aktiviteterna kan behöva anpassas för att minimera riskerna för smittspridning. 

• Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. 


Vid bekräftad Covid-19 ska det dessutom ha gått minst sju dygn med symtomfrihet innan återgång till fysisk aktivitet, i syfte att minimera smittrisk och minska risken för hjärtmuskelinflammation.(8) 


Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt. 


= Den som haft svårare Covid-19, t.ex. varit sängliggande i minst en vecka, bör också genomgå hjärtscreening innan återgång. Personer som bor tillsammans med någon som konstaterats vara smittad av covid-19 ska följa ansvarig läkares förhållningsregler, se https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/oktober/personer-som-bor-med-smittade-av-covid-19-ska-betraktassom-mojliga-fall/


Valberedningen söker kandidater !
2020-12-03 16:03
Hej alla klubbmedlemmar! 

Har Du förslag på någon eller några personer som Du anser skall ingå i vår styrelse? Eller är det så att du själv är intresserad av ett uppdrag? 

Valberedningens uppgift är att förbereda personvalen till nästa årsmöte och därför behöver vi din hjälp!
 
Vi i valberedningen ser fram emot att Du inkommer med tips och idéer på lämpliga personer som vill arbeta för föreningens bästa och driva denna framåt. 

Har du frågor eller vill veta mer? Ring gärna: Magnus Stenquist 0733-618589 

Lämna ditt förslag senast den 10/1 2021 till: Magnus Stenquist: magnus.stenquist@gmail.com eller Henrik Wall-Horgen: henrik.wallhorgen@gmail.com 

Varma Lilla Torg-hälsningar 
Valberedningen
2020-11-19 16:20
 
Nyheter från våra lag
P8 (P013), 20/12 15:24 
F13/14 (F07/08), 13/12 17:36 
Juniorer, 12/12 13:53 
F13/14 (F07/08), 02/11 12:51 
 
Sponsorer
Facebook