Välkommen till Lilla Torg FF!
Klubben på Mariedals IP.

Vill du spela med oss?
Gå in under Klubben i menyn ovan och välj Vill du spela med oss..

Vill du veta hur du kan stötta klubben?
Gå in under Klubben ovan och klicka in på SponsringSeniorer
Målrikt när Torget avslutade vårsäsongen
2017-06-13 14:08, Seniorer
Ett av många målfirande på Kronetorpsvallen under lördagseftermiddagen
Omgång 11 spelades färdigt i lördags vilket innebär att alla lag nu har mött varandra en gång och att höstsäsongen inleds med denna veckas matcher.
För Torgets del var Arlöv det sista motståndet som stod på schemat och laget var fast beslutna om att avsluta våren på bästa sätt.

Det var denna beslutsamhet som visade sig ute på plan när gästerna var oförskämda och stack iväg till 4-0 innan första kvarten var spelad. Först ut var Labinot Dreshaj som snodde åt sig en svag hemåtpassning och placerade in 1-0 i den första minuten. I den sjätte minuten gjorde Tim Andersson sitt första mål för säsongen när han blev frispelad i djupled av Mattias Jönsson och satte 2-0 vid målvaktens första stolpe. Därefter utökade Gustaf Holmer till 3-0 innan Labinot Dreshaj blev tvåmålsskytt 13 minuter in i första halvlek.

Torget slog sedan av på takten och Arlöv tilläts komma in i matchen något mer och reducerade även till 1-4 i den första halvleken.

I början av andra hade Torget en ny period där man hade bestämt sig för att köra på och då hade man full kontroll på spelet och gjorde även 5-1 genom Mattias Jönsson som sprang igenom Arlövs försvar och placerade in bollen vid målvaktens bortre stolpe.

Torget kunde sedan ge välbehövlig speltid till Philipe Toth som var tillbaka från skada, Hugo Berg som var tillbaka från sjukdom och Daniel Rojas som fortsätter att ta kliv i rätt riktning efter en jobbig inledning på sin säsong.

Att Arlöv tilläts göra två mål till var en kombination av domarens givmildhet och att Torget var något väl passiva stundtals. Det kan man ta en dag som denna.

"Det var slut efter en kvart idag och det är svårt att förvänta sig samma energi och intensitet rakt igenom en match där man är så överlägsna som vi var när vi bestämde oss. Spelarna ska ha eloge för hur man tog sig an matchen och det var skönt med en match där det inte var spännande hela vägen till slutsignal." säger Torgets tränare Jonas Jönsson.

Matchfakta:
Arlövs BI - Lilla Torg FF 3-5 (1-4)
Mål LTFF: Labinot Dreshaj 2, Tim Andersson, Gustaf Holmer, Mattias Jönsson

Startelva:

19. Joel Smidje

12. Kalle Månsson (ut 60)
20. Kevin Petersson
3. Sebastian Liersch
6. Tim Andersson (K)

11. Mattias Jönsson
5. Johan Arwald
24. Ludvig Alvesson (ut 60)

14. Björn Schäfer (ut 60)
21. Labinot Dreshaj
22. Gustaf Holmer

Avbytare:
7. Philipe Toth (in 60)
17. Daniel Rojas (in 60)
18. Hugo Berg (in 60)


Lilla Torg Dagen
Lilla Torg Dagen 2017
2017-06-11 20:36, Lilla Torg Dagen

Seniorer
Tre poäng är tre poäng!
2017-06-01 11:46, Seniorer
Diego Delgado öppnade målskyttet i matchen mot Skegrie när Torget vann med 2-1.
Det var full omgång i division 5 sydvästra under onsdagskvällen och för Torgets del innebar det bortamatch mot Skegrie BK. Skegrie slutade trea i serien förra året, bara efter Torget på målskillnad. I år har man fått en tuffare inledning på serien och inför matchen hade man tre segrar och fem förluster på kontot.

Det var ett blåsigt Snarringe IP som väntade de båda lagen och till det möttes vi av årets hårdaste plan (trots att vi spelar hemmamatcherna på dåligt konstgräs) som dessutom var ganska ojämn. Tuffa, men lika förhållande för båda lagen.

Torget tog tag i taktpinnen från starten av matchen och förlade spelet på Skegries planhalva där man fick fast mycket boll på Diego Delgado och Nikola Zivanovic medan Mattias Jönsson fördelade spelet och Labinot Dreshaj utgjorde djupledshotet tillsammans med Tim Andersson som startade matchen som vänsterforward.

Efter ett antal lägen att ta sig förbi fick Diego läget i den 20e minuten när Matte serverade honom i djupled och framme vid målvakten gjorde Diego inget misstag och Torget var i ledning. Skegrie passade därefter på att sticka upp i ett par anfall men den sista skärpan saknades hemmalaget som istället fick se Nikola Zivanovic få bollen av Villiam Håkansson, vända upp, och prickskjuta in 2-0 i målvaktens hörn.

I andra halvlek var utsikterna goda för gästerna när man fick vinden i ryggen och ambitionen var att trycka ner Skegrie och försöka avgöra matchen. Av detta blev det inte mycket utan det var hemmalaget som tog kommandot och bara åtta minuter in i halvleken var det reducerat efter att man tagit sig fram på högerkanten och ett behärskat inspel kunde ge öppet mål för en framstötande hemmaspelare.

I andra halvlek visade Skegrie upp mycket av det finurliga spel som gjorde att de var ett topplag förra säsongen och förmodligen är det en tidsfråga innan laget börjar klättra uppåt i tabellen. Trots att spelet inte var lika bra från Torget i andra halvlek skapade man trots allt chanser för att avgöra men hemmamålvakten hade ett par fina räddningar som hindrade detta.

I den 85e minuten fick så Skegrie sin kvitteringschans men en fin fotparad från Joel Smidje innebar att 1-2 stod sig matchen ut och Torget kunde inkassera sin sjunde seger för säsongen.

"En märklig tillställning i svåra förhållanden men det vi tar med oss från denna match är trots allt alla tre poängen. De är lika mycket värda som i lördagens match mot Klagshamn då vi spelade en bättre fotboll än ikväll. Skegrie är ett finurligt lag och duktiga på att skapa numerära övertag ute på planen så jag är helt övertygad om att de kommer ta poäng från många lag i serien."

"För vår del gäller det nu att samla ny energi och förbereda oss inför lördagens kluriga hemmamatch mot Liria som verkligen kommit igång och har fem raka matcher utan förlust. Vi ska dock göra allt som står i vår makt för att komma ur denna intensiva vecka med full pott och ett härligt spurtläge inför den stundande avslutningen på vårsäsongen." 
säger Torgets tränare Jonas Jönsson.

Matchfakta:
Skegrie BK - Lilla Torg FF 1-2 (0-2)
Mål SBK: Hans Håkansson
Mål LTFF: Diego Delgado Forrich, Nikola Zivanovic

Laguppställning:

19. Joel Smidje

27. Axel Harletun (ut 14)
20. Kevin Petersson (ut 45)
3. Sebastian Liersch
2. Fredrik Albertsson

11. Mattias Jönsson (ut 85)
5. Johan Arwald
9. Nikola Zivanovic

23. Diego Delgado Forrich
21. Labinot Dreshaj
6. Tim Andersson (K)

Avbytare:

1. Simon Persson
14. Björn Schäfer (in 67)
22. Gustaf Holmer (in 85)
24. Ludvig Alvesson (in 45)
26. Villiam Håkansson (in 14, ut 67)
Lilla Torg-dagen 11 Juni
2017-06-01 09:19

Välkomna till Lilla Torg-dagen 11/6

Nu är det dags för vår stora klubb-/medlemsdag, Lilla Torg-dagen. I år det den 11 juni och då är alla våra medlemmar välkomna till Mariedal för att träffas, umgås och delta i en rad aktiviteter.


Dagen börjar kl. 10.00 med samling för alla barn och ungdomar som får spela miniturnering.
De äldre lagen kommer agera som lagledare och domare så kom klädd till match,
glöm inte vattenflaskan.


Några ledare, cafesamordnare och styrelsen kommer också att vara med och hjälpa till under dagen.


Kallelse kommer att skickas ut till alla lag och vi ber er svara så snabbt ni kan för vår planering av antal spelare i resp. lag och det tilltugg som bjuds på under dagen.

Det kommer också finnas olika aktiviteter i pauserna. Kiosken är öppen och grillen tänd.

Vi slutar dagen kl. 15.00.

Varmt välkommen med hela familjen till en festlig dag på Mariedal!


Vi ses där!

Styrelsen

Medlemsbrev Maj
2017-05-28 17:08
Medlemsbrev Maj
finns nu att läsa under klubben - dokument - medlemsbrev
http://www.lillatorgff.se/docs/177/13301/Medlemsbrev%20LTFF%202017%20Maj.pdf
Nyheter från våra lag
P04, 06/07 20:35 
F03/04, 06/07 20:06 
F05/06, 30/06 08:27 
P07, 28/06 21:39 
Camp Lilla Torg FF - Sommarcamp heldag, 28/06 17:50 
 
Sponsorer
Instagram #lillatorgff
Facebook