Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Lilla Torg FF!
Klubben på Mariedals IP.

Vill du spela med oss?

Vill du veta hur du kan stötta klubben?
Gå in under Klubben ovan och klicka in på Sponsring2020-11-19 16:20
 
Förlängda skärpta restriktioner
2020-11-18 11:57


 

Folkhälsomyndigheten

Folkhälsomyndigheten har förlängt de skärpta allmänna råden som infördes i Skåne län den 27 oktober. Förlängningen gäller fram till och med den 13 december. Beslutet grundar sig i den snabba ökningstakten i spridning av covid-19 i regionen, vilken gett ett ökat antal intagna i sjukvården.

Skånes FF

Skånes FF och Riksidrottsförbundet uppmanar alla fotbollsföreningar i Skåne fortsätta att ta sitt ansvar och följa dessa skärpta allmänna råd som innebär följande för fotbollsidrotten:

·         Föreningar ska fortsättningsvis avstå från matcher, inkl. träningsmatcher och matcher utanför regionen, och gemensamma träningar. Detta gäller både fotboll och futsal.

·         Undantag gäller för träningsverksamhet för barn och unga födda 2005 och senare. Spelare och ledare uppmanas att undvika att använda kollektivtrafiken till och från träning samt att byta om hemma. Om möjligt bör träningen genomföras utomhus.

·         Undantag gäller för lag i Herrallsvenskan, Superettan, Ettan Södra samt elever på idrottsgymnasium, under skoltid.

 

Allmänna sammankomster i Skåne

Regeringen har lagt fram ett förslag om sänkt publiktak till åtta personer. Beslutet är tänkt att gälla från 24 november.

 

Frimånaden 2020

Eftersom träning inte kan genomföras med anledning av gällande restriktioner så har många föreningar önskat att frimånaden ska förlängas. Skånes FF äger inte frågan och den behandlas just nu av Svenska Fotbollförbund. I nuläget vet inte Skånes FF när besked från SvFF kommer. Vi återkommer med mer information.

 

 

Fritidsförvaltningen:

Regler för bokning av idrottsanläggningar

Fritidsförvaltningens har den 2 november beslutat att inte godkänna nya bokningar (oavsett när de är) av idrottsanläggningar med anledning av Region Skånes och Folkhälsomyndighetens skärpta lokala restriktioner.

Beslutet gäller till och med den 24 november 2020 och kan förlängas om restriktionerna kvarstår.

 

Kombihallen

På grund av de nya lokala restriktionerna har fritidsförvaltningen beslutat att införa särskilda regler för Kombihallen då de har flera planer/moduler i samma lokal och då flera föreningar kan vara där samtidigt vilket gör att antal besökare i lokalen kan bli för många.

Följande regler gäller från den 2 november:

· Träning i hallarna med barn och ungdomar födda 2005 eller senare.

· Träningsdeltagare ska vara ombytta och klara innan träningen och inte använda omklädningsrummen på plats.

· Inga föräldrar/vårdnadshavare/anhöriga/besökare eller andra får komma in i hallen. Träningsdeltagare ska lämnas utanför där de möts upp av ledare och tas in i hallen. Efter träning samlar ledare upp träningsdeltagare och leder ut dem.

 

Under pandemin har fokus varit att minska smittspridningen av coronaviruset, och samtidigt på ett ansvarsfullt sätt genomföra den fotbollsaktivitet som är möjlig under rådande omständigheter. Lilla Torg FF följer beslut, anvisningar och rekommendationer från svenska myndigheter och agerar utifrån deras riktlinjer.

 

Tvätta händerna , håll avstånd och stanna hemma vid minsta symtom!


Ta hand om er!!!

 

Följ råden, vidta försiktighetsåtgärder och hjälps åt

så tar vi oss snabbare igenom detta.

 

Nya restriktioner med anledning av Covid-19
2020-10-29 15:41

Styrelsen i Lilla Torg FF har beslutat att följa de allmänna skärpta råd som igår kom från myndigheter och Skånes FF

 

Den snabba ökningstakten i spridningen av covid-19 i region Skåne är oroande och därför har våra myndigheter gemensamt beslutat om extra åtgärder.

 

De lokala allmänna råden gäller från och med den 27 oktober och till och med den 17 november för alla som vistas i Skåne där man uppmanas att:

  • Undvika att resa med kollektivtrafik eller andra allmänna färdmedel.
  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, badhus och gym.
  • Avstå från att delta i möten, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare. Smittskyddsläkaren i Skåne betonar att det viktigaste är att undvika idrottsträningar, matcher, cuper och tävlingar, särskilt sådana som drar deltagare från andra regioner.
  • Undvika fysisk kontakt med andra personer än de som man bor med. Avrådan gäller även att arrangera eller delta i en fest

 

Ovanstående innebär för vår förening att:

- träningen ställs in för juniorerna, damlaget och vårt herrlag.

- att det är viktigt att de som är födda efter 2005 tränar som vanligt både inomhus och utomhus.

- att vi avråder från att ställa upp i camper speciellt i inomhushallar där det kommer folk från andra områden. Kontakta arrangörerna för cuper ni anmält er till och som ni betalt för info.

- att föräldrar håller sig på avstånd och utanför de hallar där barnen tränar

- att rådet är att alla byter om hemma.

- att använda våra publika toaletter där det kommer finnas tvål och papper

- att caféet också hålls och är stängt under denna period

- dela inte vattenflaskor på träningar 

- att de barn som kommer på träningarna är symptomfria!!!

 

Fritidsförvaltningen i Malmö informerar; Våra anläggningar är öppna som vanligt men det är viktigt att vi följer rekommendationerna om att hålla avstånd. Vi har utökat våra rutiner kring städning och skyltat upp inne i våra anläggningar där vi påminner om att hålla avstånd. Sociala möten i anslutning till eller från aktiviteten bör undvikas. Omklädningsrummen - alla uppmuntras att byta om hemma för att undvika trängsel.

 

Länsstyrelsen i Skåne informerar att man fortsätter hålla fast vid publiktaket på 50 personer för allmänna sammankomster!

 

Folkhälsomyndigheten i Skåne har lagt ut information hos dem hur man gör om någon blir smittad i något lag. Lokal information kan läsas på:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/lokala-allmanna-rad/

 

Skånes FF informerar att de är tacksamma om man föreningarna följer de skärpta råden som gäller fotboll genom att avstå från att genomföra matcher och träningar. Undantag gäller för de högsta fotbollsserierna samt träning för barn och unga födda 2005 och senare;

Vi uppmanar alla fotbollsföreningar i Skåne att ta sitt ansvar och följa dessa skärpta allmänna råd som – efter förtydliganden från FHM och Riksidrottsförbundet – innebär följande för fotbollsidrotten i Skåne:

·         Föreningar ska under denna period avstå från matcher, inkl. träningsmatcher och matcher utanför regionen, och gemensamma träningar. Detta gäller både fotboll och futsal.

·         Undantag gäller för träningsverksamhet för barn och unga födda 2005 och senare. Spelare och ledare uppmanas att undvika att använda kollektivtrafiken till och från träning samt att byta om hemma. Om möjligt bör träningen genomföras utomhus.

·         Undantag gäller också för lag i de högsta serierna (OBOS Damallsvenskan, Allsvenskan, Superettan och Ettan Södra).

 

Information från Skånes FF kan läsas på:

http://www.skaneboll.se/arkiv/2020/10/skarpta-restriktioner-for-fotbollen-i-skane/

 

Ta hand om er!!!

 

Följ råden, vidta försiktighetsåtgärder och hjälps åt

så tar vi oss snabbare igenom detta.

 

 

 

Många, många nyheter
2020-10-14 14:41

Hösten på Lilla Torg FF bär med sig några tack och några välkommen!


Vi vill börja med att tacka vår ordförande Ako Malmborg för den här tiden. Ako har suttit som ordförande under mer än 2 år och lämnar på grund av personliga skäl. Under sin tid har Ako drivit igenom flera projekt och fattat många goda beslut samt hunnit förstärka arbetsgrupperna i styrelsen. Vi tackar och önskar honom Lycka till med nya projekt.


Vi välkomnar en ny ordförande, Gonzalo del Rio som suttit som styrelseledamot i vår förening sedan januari 2018 och som många också känner som en aktiv person inom kultur- och föreningslivet. Gonzalo har under sin tid som ledamot i Lilla Torg FF:s styrelse varit mycket aktiv och lyckats genomföra många goda förändringar för vår förening. Som ordförande har han ännu större visioner där bra tränings- och goda utvecklingsmöjligheter ska löpa parallellt med glädje och trygghet.


Vi vill fortsätta med att tacka Bengt Månsson för den här tiden. Bengt har suttit på kansliet i över ett år och lagt en ny och stabilare grund för vår policy och för vår verksamhet.


Vi välkomnar Patrik Torres istället på kansliet. Patrik har en bakgrund i vår förening, som spelare då vår förening spelade i div.2 och han är fortfarande en aktiv spelare, tyvärr inte hos oss.


Vi vill också tacka Paula Jinde som suttit som ledamot sedan januari 2018 och som nu också lämnat.


Samt vill vi välkomna suppleanterna Sheva Rostam och Dennis Karlsson som ledamöter på de uppkomna lediga posterna.


Det sista tacket går till huvudtränaren för våra herrseniorer, Alexander Burman som vi vill tacka för denna tid och önska lycka till med nästa uppdrag. På hans position välkomnar vi Marcus Dahl som föreningens nya seniortränare. Marcus har god erfarenhet som tränare och kommer från Limhamns FF där han varit verksam i många år. Lycka till önskar vi honom och hela vår seniortrupp.


Föreningen önskar er en fortsatt underbar höstdag


 

 

Nu kan du handla på Hemköp och samtidigt stötta Lilla Torg FF!
2020-09-08 09:52
Hemköp är den senaste butiken som finns med hos Sponsorhuset och vi hoppas ni vill stötta oss genom att handla där.

Nya kunder får 200 kr i rabatt på sin första beställning (om man handlar för 800 kr) och man får tillbaka 2,5% av ordervärdet varje gång man handlar genom Sponsorhuset. Denna vecka får man 3,75 %!!!

Erbjudandet gäller alla våra medlemmar som beställer mat online från Hemköp via länken nedan eller via Sponsorhusets App:

https://www.sponsorhuset.se/lillatorgff/butik/hemkop


Antingen får du maten hemlevererad eller så hämtar du upp den i butik. Kolla vad som gäller i din butik. OBS! Hemköp på Kronprinsen är inte en onlinebutik. Triangeln är!!!


OBS! Sedan tidigare har Sponsorhuset också samarbete med Elgiganten, Zalando, NetOnNet, McDonalds med flera. Dessa samarbeten bygger på att du köper presentkort via Sponsorhuset som du sedan använder i butiken när du ska handla. 5% av ordervärdet går alltid till Lilla Torg FF. Tack för att du alltid köper presentkort här:


https://www.sponsorhuset.se/lillatorgff/butik/sponsorhuset-shop


Tack för ert stöd!

Nyheter från våra lag
F13/12 (F07/08), 02/11 12:51 
F13/12 (F07/08), 26/10 16:28 
P7 (P013), 18/10 18:50 
 
Sponsorer
Facebook