Seger i DM
2018-03-18 20:54

I Torgets damlags tredje DM-match var det äntligen dags för en trepoängare. Denna gången var det div 3-laget IK Pandora från Ystad som stod för motståndet.

Första halvlek var väldigt jämn med ett par bra målchanser för bägge lagen, men mållöst i paus.

I andra halvlek tröttnade hemmalaget mer och mer och Torgets tjejer skapade flera bra målchanser efter snabba omställningar.

I 65:e minuten blev det äntligen utdelning för tjejerna då Johanna hittade Rebecca med en härlig djupledspassning och fri med målvakten gjorde Rebecca inget misstag utan placerade lugnt in ledningsmålet i målvaktens vänstra hörn.

Resten av matchen fortsatte i samma stil med bra försvarsspel som resulterade i snabba omställningar från tjejerna men inga mer mål utan 1-0 stod sig matchen ut.

Som helhet en väl genomförd match av tjejerna där alla verkligen gav allt och inte vek ner sig i närkampsspelet.

Ett litet extra plus till våra målvakter, som höll nollan vars en halvlek.