Fotboll

Kämpastark insats gav oavgjort mot Staffanstorp
2018-02-25 22:37

Lilla Torgs damlag forsatte på söndagen sitt flitiga matchande med att möta ännu ett Div 3-lag, denna gången stod Staffanstorp United för motståndet.

Motståndarna började med snabbt och aggressivt spel, vilket gav en snabb utdelning när de redan efter ett par minuter tog ledningen med 1-0.

Efter ett tag arbetade sig dock torgets tjejer in i matchen och fick mer att säga till om.

Efter lite taktiska omändringar i laget fick vi bättre balans i andra halvlek och vände också underläget 0-1 till 2-1 efter det att två fasta situationer gett utdelning.

Staffanstorp kom dock tillbaka starkt och kvitterade också rättvist med ca tio minuter kvar, ett resultat som sedan stod sig matchen ut.

Som helhet en mycket bra genomförd match av alla tjejerna, med andra ord en rejäl laginsats.