Plats:Aggarpsvallen, konstgräs 1 7-manna 2
Referat: Svedala IF svart - Lilla Torg FF svart
Snöplig förlust i Svedala
2019-09-07 20:38
Andra halvan av laget (Lag Svart) fick ta sig an Svedala på bortaplan.
En match där vi hade en god känsla innan vi gick in på planen men redan från start fanns det något överhängande som sa att vi inte var redo att gå all-in...
Matchen började med fina uppspel från Svedala och de var det hungrigaste laget i början. Vi hade för många som halvsov i dueller och gjorde allt halvdant. Ändå blev det en jämn första period där Svedala tog ledningen innan Tobbe tryckte in en boll. Vi hann även med att missa en straff som gick tätt utanför krysset innan det blev paus. Det kändes bra och vi hade ett mentalt övertag när vi väl tog kampen.
I andra perioden tog vi ledningen efter en hörna som tog en motståndare sist. Några bra lägen och någon stolpträff men ny paus med en välförtjänt ledning.
I tredje skulle vi bara spela vårt spel men det blev för mycket fokus på allt det som gick emot oss. Många som påpekade uteblivna frisparkar och glömde att spela fotboll. Svedala hann göra två mål där vi blir bolltittande och stående på hälarna.
Trots fler fina chanser och ramträffar så ville det sig inte idag.
Lite synd att vi inte fick igång vårt spel över längre perioder för då var vi bättre.
Tack till Leith och Sixten från 08 som hjälpte oss idag.
Uddamålsförlust efter (1-1, 0-1, 2-0) där vi är värda mer utan att nå vår normala kapacitet. Vi tar med oss det positiva från matchen och blickar mot nästa helgs utmaning. Som vi konstaterade efter matchen så är det viktigt med rätt fokus under 60 min och att alla är villiga att ta kampen under hela matchen.