Referat: Trelleborgs FF blå - Lilla Torg FF blå
Djupa dalar förstörde helgen
2020-05-10 15:34
Två matcher samma dag för vår redan sargade trupp.
Känslan på träningarna var ganska bra och på A-nivå hade vi ett annat resultatmässigt svagt Trelleborgs FF på bortaplan. C-nivå mot Kulladal visade sig vara allt annat än C-nivå...
Laget samlades sent då det var lite svårt att hitta planen men när laget väl var på plats var det en lite större variant av 9-manna som väntade på oss. På andra sidan; TFF som också haft det resultatmässigt tungt.
Matchen började ändå rätt bra. Vi fokuserade på två saker. Närkamper och att försöka ha ett bollinnehav genom att använda ytorna.
Men idag var det gott om slarv och individuella missar också. TFF tackade och tog emot när vi, utan större hot, lyckades frispela en av deras spelare mitt framför mål och strax därefter så var det för mycket bolltittande och stå på hälarna. Två onödiga missar och två snabba baklängesmål.
I resten av perioden spelar vi bättre och skapar några chanser men i den formsvacka vi befinner oss i så missar vi det mesta. I andra är det också ett spelövertag till oss. Men det görs "bara" ett mål och vi går in i sista perioden med 1-2 och stor förhoppning om att köra över motståndarna. Men ännu mer bedrövligt spel och inställning första 10 minuterna gav TFF en säker ledning med 4-1.
Vi skapar fler chanser under matchen men gör inga mål. Två godkända perioder och en som vi måste glömma och se till att inte göra om. Inställningen måste finnas, annars har man rätt att tacka nej till uttagningar.