SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Janstorps AIF
vs
Lilla Torg Fotbollförening
Janstorps AIFvsLilla Torg Fotbollförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 29 mars, 15:30
Plats:Bortamatch
Samling: Skurups IP, Mårtensgatan 6 i Skurup
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Träningsmatch mot Janstorps AIF. Matchen spelas i Skurup.
Referat: Janstorps AIF - Lilla Torg Fotbollförening
Nyttig genomkörare
2020-03-29 18:01
I dessa tider när Coronautvecklingen stoppade Vintercupen så fick vi ett erbjudande från Janstorp att mötas i Skurup på söndagseftermiddagen. Vi fick ihop 13 man och ett stort tack till er som ställde kunde komma. 
Janstorp kallade 16 av sina 19 spelare vilket gjorde att de hade ett starkt lag...
Vi tappade i de två första perioderna där jag fått information om att de var starkare, snabbare och mer samspelta. I de situationerna så måste vi alla göra vårt yttersta. Det går inte att ge upp eller gå in halvdant. Det har vi sagt så många gånger förr...

I sista perioden kommer vi in i det bättre och får med oss 1-1 innan domaren blåser av. Totalt 2-8 i en match där dagens plus går till Casper och Adam. 

Om nu serien drar igång så kommer laguttagningar till våra respektive lag påverkas av inställning och att vilja ta det hårda jobbet för laget. 
Samtidigt så var vårt lag idag inte riktigt på samma nivå som Janstorps så det var en nyttig genomkörare för att känna på tufft motstånd!

Tack för idag!

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff