SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Lilla Torg Fotbollförening
vs
Skegrie BK
Lilla Torg FotbollföreningvsSkegrie BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 14 mars, 14:00
Plats:Mariedals IP, Konstgräs 9-manna 1
Samling:13:15, Omklädningsrummen Mariedal
Referat: Lilla Torg Fotbollförening - Skegrie BK
Skönt seger i vårsolen
2020-03-14 15:55
Skegrie kontaktade oss för en träningsmatch. Ett motstånd som kommer spela på samma nivå i serien så det var en bra värdemätare. Trots dessa tider med oro för Corona så kom det ganska mycket publik och de lär inte vara besvikna efter dagens match...
Jag missade tyvärr delar av matchen men det jag såg var klar fördel för oss. Idag var vi ödmjuka och fullständiga. Vi skapade många chanser och spelade för varandra. Flera sekvenser omfattade flera spelare och tränarna Marcus och Magnus var väldigt nöjda. 
Skegrie tog ledningen men istället för att stressa och fuska så malde vi på. Födelsedagskillen Edvard visade upp sina fina kvalitéer och var klinisk i sina avslut när han fick två fina lägen. Och välförtjänt så hade vi vänt matchen. 
Inför sista perioden så var det fördel till oss. Marcus tryckte på detaljerna som var viktiga i sista perioden och killarna följde direktiven ypperligt under hela matchen. När domaren blåste av så hade vi gjort fem mål. Nöjda killar pustade ut under genomgånger efter matchen. Bra jobbat!
Laget gör en stark insats från backlinje till anfall. Rufus hade inte jättemycket att göra men spikade igen efter deras ledningsmål. Det var en svår match för en målvakt!
Ett extra plus till Oscar som visar fin utveckling på både träningar och matcher!
Målskyttar: Edvard 2, Leith, Oscar och Edvin

Imorgon spelar vi kvartsfinal i Landoras Vintercups B-slutspel. Borta mot Harrie på Högalids IP i Kävlinge kl 11.00.

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff