SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Lilla Torg Fotbollförening
vs
Ramlösa Södra
Lilla Torg FotbollföreningvsRamlösa Södra

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 december, 12:00
Plats:Mariedals IP, Konstgräs 7-manna 1
Samling:11:15, Omklädningsrummen Mariedal
Aktivitetsinfo: Årets sista "tränings"match i Landoras Vintercup. Kom ombytta och förberedda. Glöm inte vattenflaska och benskydd.
Referat: Lilla Torg Fotbollförening - Ramlösa Södra
Fin avslutning i årets sista utematch
2019-12-08 15:02
Efter gårdagens två matcher där vi luftade stora delar av laget var det dags för 11 andra killar att spela idag. 
Utesäsongen 2019 avslutades hemma på Mariedal i mycket stark vind mot Ramlösa. Killarna som samlades var taggade redan vid samlingen. 
Coach Marcus kom nästan direkt från sin spahelg och gav en fin energi till killarna...
... som var redo för match mot duktiga Ramlösa. 
Efter att Adam insjuknat var vi lite obalanserade i laget men Erik och Edvin ställde upp med kort varsel. Det tackar vi för!

Vi chansade med att spela samma backlinje så länge det funkade. Anton-Amir-Viggo ställde upp och spelade tryggt, bestämt och synkat. Gamle storbacken Baresi hade njutit om han varit på stormiga Mariedal och sett backlinjens insats i 75 min utan byte!
Gustav tog steget in på mitten och roterade där med Josef och Casper. Vi vann mycket boll där och vågade delta i anfallen när vi gick framåt. 
Tobias, Erik, Edvin och Simon gjorde ett energifyllt arbete på kanterna. Bra hjälp i defensiven och fin fart i offensiven. 
Markus och Alex kämpade på topp och gjorde det svårt för Ramlösas backlinje. 
Julius var sysslolös under stora delar men när det hettade till var han där. Som krona på verket så räddade han en straff med fötterna i luften! 
Laget gjorde en mycket fin match. 0-0 efter första perioden. I andra fick vi hål på Ramlösa och sen rullade det på. Vi var etta på de flesta bollarna och när vi kom snett på det studsade bollen ofta vår väg ändå. 
Flera fina insatser men jag vill lyfta två personer idag.
Anton som spelade moget och stabilt i backlinjen trots att han inte spelat så mycket där tidigare och Gustav som river sönder det flesta försvar med sin fart och energi. 
Många snabba inlägg som gjorde det svårt för Ramlösas backar och en glädje i laget som ger varandra energi och kraft. 
Jag räknade inte idag men någon sa att det slutade med 7-0. 
Segern följdes av sång i omklädningsrummet. 

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff