SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Lilla Torg FF svart
vs
BK Höllviken röd
Lilla Torg FF svartvsBK Höllviken röd

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 oktober, 13:00
Plats:Mariedals IP konstgräs 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 131537049
Samling:12:10, Klubbstugan Mariedal
Lag Svart avslutar mer ett kryss
2019-10-19 14:41
Sista matchen för hösten och Höllviken stod för motståndet. Killarna vet vid det här laget vad som skördat frukt under året...
... och ändå så är det få av oss som visar vilja i löpningar och närkamper. Höllviken tog kommandot och inte helt oväntat eller orättvist ledningen med 0-2 som höll sig till paus där Marcus hade några få med tunga instruktioner inför andra.

Anton, som hoppade in med kort varsel, var på rätt plats vid två tillfällen när vi äntligen började spela ut. Två mål och ytterligare några lägen, men 2-2 höll sig fram till nästa paus.

I sista visste vi ju ganska klart vad som gällde. Känslan var att vi hade ett mentalt övertag på motståndarna som tappat både ledningen och initiativet i matchen.
Vi kör inte fullt ut som vi borde kunna och tredje perioden blir en jämn tillställning. Höllviken tog ledningen och frustrationen spred sig i laget när vi plötsligt får en lättdömd straff vid en hörnsituation. Karma!

3-3. Rättvist resultat sett till hela matchen. Jag vill berömma killarna i hela truppen för att de spelar schysst och inte snackar så mycket.


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff