Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Skanör Falsterbo IF vit
2 - 1
Lilla Torg FF blå
Skanör Falsterbo IF vit2 - 1Lilla Torg FF blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 13 augusti, 18:30
Plats:Möllevallen IP, Skanör B-plan 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 131432005
Samling:17:30
Aktivitetsinfo: Seriepremiär. Fullt fokus! Ta och förbered er väl, ta inte ut er tidigare under dagen i andra aktiviteter. Ät och drick bra under dagen.
Kom med svarta strumpor och shorts.
Trupp:Adam Tügel
Alexander Jönsson
Amir El Mansouri
Andreas Hansen
Anton Persson Wahlgren
Casper Lundqvist
Gustav Askolin
Julius Söreklint
Markus Castro Ottosson
Simon Persson
Tobias Persson
Victor Sezayesh
Viggo Lindbergh
Jobbig förlust i premiären
2020-08-13 20:45
Sommarsolen sken för fullt när vi kom till Möllevallen för en ny match mot Skanör Falsterbo. Naturgräs som tyvärr inte är vår specialitet stod på menyn för dagen. 
När matchen började satte vi fart från start. 
Första 10 minuterna var vi bra. Vi pressade och jagade Skanörspelarna som såg skärrade ut. Det var mestadels spel på deras planhalva och vi spelade kontrollerat utan att komma till väldigt farliga lägen. Det hårda jobbet gav en frispark som Gustav sköt i stolpen men det kändes fortsatt bra. 
Så skulle jag bara hämta en boll i djungeln sidan om plan när det blev tyst. Då hade vi tagit med hands och fått gult kort vilket innebar 5 min spel med en man mindre. Straffen som också dömdes sattes säkert i mål. Tyvärr var detta startskottet på en sämre period. Spelet med en man mindre skötte vi okej men Skanör tog över initiativet. När vi blev fulltaliga önskade bi en offensiv igen men istället blev det mer slarv och dålig inställning. För många som under längre tid låg under sin nivå, det håller inte. Marcus försökte elda igång spelarna i paus men flera av spelarna verkar inte vilja ta till sig vad som sägs. detta kommer ha betydelse framöver för vi måste kunna förvänta oss att alla kämpar fullt ut när man blir uttagna för match. 

Naturgräset och osäkerheten gjorde att vi försökte spela rakare men Skanörspelarna tog kampen bättre och vann det mesta. I andra spelade vi svagt och svaga beslut i kombination med lojt uppträdande gjorde att den blev 0-2. Vi blixtrade till någon gång och med ett friläge kom tron at vi skulle komma in i matchen men målvakten fick bollen mitt på sig. 

I tredje var det fortsatt tyst, ingen kommunicerar och få tog tag i sitt spel. Skanör hade en boll i stolpen så där var turen med oss. Men så fick vi ett slumpmål som gav oss energi. Vi tryckte på bra i slutet men utan att ha den rätta skärpan eller turen i avsluten. Domaren blåste av matchen och en snöplig uddamålsförlust var ett faktum. 

Vi kan konstatera att vi hade en växel som Skanör inte klarat av men vi valde att vara för passiva under stora perioder av matchen. Klibbiga bollar och naturgräs måste vi kunna behärska bättre. Vi måste också prata mer med varenda på planen. Från målvakt till spjutspets. Idag blev spelet så att vår tekniska nivå orsakade mycket bolltapp och omställningar. Det var många synpunkter på en generös domarnivå där vi inte fick frispark för tröjdrag och sena tacklingar när vi var förbi men om vi kört på så hade det kommit lägen där vi kommit igenom eller fått med sig varningar på deras spelare. 

Vi hade behövt poäng i omstarten men det är bara upp till oss själva hur vi vill ha det i fortsättningen. Vi har en fin kapacitet så var och en får se till att få ut det hela under matcherna. 

Skanör-Lilla Torg 2-1 (1-0,1-0, 0-1)

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook