Samling:17:30
Aktivitetsinfo: Träningsmatch, kallelser med kort varsel.
Startskott för höstsäsongen
2020-08-05 20:21
Eslöv hörde av sig under sommarlovet angående en träningsmatch. Vi beslutade att kalla alla tillgängliga eftersom det var under vår träningstid. Målet var att alla skulle få speltid och komma igång inför hösten.
Första perioden använde vi bredden väl och gjorde vår bästa period för matchen. Inga mål framåt men ett friläge bakåt som förvaltades på nästa sätt av Eslövspelaren utan chans för Julius i mål. 0-1 i paus.

I andra roterade vi. Eslöv tog kamperna bättre och vi slarvade mer i spelet. Ian sattes på prov några gånger men till slut fick han kapitulera. Även om vårt spel inte var lika bra som i andra så hade vi flera farliga hörnor där någon borde resultera i mål.

Inför sista luftade vi truppens resterande spelare så alla fick matchtid. Viggo förvaltade en hörna väl med ett reduceringsmål som resultat. Eslöv ställde om där vi inte tog jobbet. 4 mot två där våra mittbackar markerade anfallarna. Men bollen gick till en fri spelare som placerade in 1-3. Det följdes strax efter av ett snyggt anfall som avslutades i offsideläge. Även om det var snyggt så blev det korrekt avblåst.
Vi sprattlade till en gång till med en upprullning på kanten, inspel, upplagg och avslut av Zion till 2-3.

Mer hann vi inte med innan domaren Zeb blåste av.

Alla fick spela. Bäst för dagen var de som kämpade och sprang mest och tog närkamperna. Vi hade för många som dippade där vi vet att killarna kan mer. Det kan hända att Camp, sommarlovsvärme etc påverkade men det var samma förutsättning för Eslövarna som inte vek sig i närkamperna.