Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Lilla Torg FF blå
0 - 7
Kulladals FF blå
Lilla Torg FF blå0 - 7Kulladals FF blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 07 juni, 10:30
Plats:Mariedals IP konstgräs 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 131409037
Samling:09:45
Trupp:Adam Tügel
Amir El Mansouri
Anton Persson Wahlgren
Casper Lundqvist
Edvin Boberg
Erik Kongslöv
Julius Söreklint
Markus Castro Ottosson
Simon Persson
Tobias Persson
Victor Sezayesh
Viggo Lindbergh
Zion Anderberg Fremark
Förlust mot mardrömsmotstånd
2020-06-07 12:08
Sommarsolen värmde upp Mariedal när matchen blåstes igång. Jag missade första 8-10 min och det var tydligen en okej start där Kulladal hann göra ett ledningsmål. 
Innan perioden var slut så hade Julius fått kapitulera en andra gång och Markus haft ett avslut i stolåens insida. 

I andra stäppar Kulladal upp och vi tar ett steg tillbaka. Två nya baklängesmål som är lite i underkant i förhållande till matchbilden. De tar närkamperna 100% och vi är steget efter. När vi väl vinner närkamper så är motståndarna hungrigare på andrabollarna. De ligger precis på den nivån man ska för att styra en match och tar ett gult kort för en tuffare regelöverträdelse medan jag såg en rejäl närkamp när Zion tryckte till. Vi kämpar förstås också men för oss själva och då blir det tufft. 

I tredje så får vi det ännu tuffare. Kulladal spelar i mental medvind, med och för varandra och använde hela planen. De har en spelare som dominerar mer än övriga i ett duktigt lag och han får göra lite som han vill. När han lämnas obevakad på en hörna så är det tyvärr upplagt för ännu ett baklängesmål. Det landar på sju mål bakåt och inga framåt. 

0-15 på två matcher mot Kulladal visar bara hur långt efter dem vi är. Och det är bara vi som kan göra jobbet. 

Från min position så förlorar vi på att de tar jobbet för varandra i försvar och anfall. De breddar, öppnar upp och löper. När de passar fel så vinner de tillbaka bollen tillsammans och matar på. Vi kämpar under stora delar, främst första halvan av matchen, bra och vinner en del närkamper men där tar det stopp. Remsan mellan 7-manna och 9-manna mot konstgräsets mitt var ofta som en öken när vi anföll medan de hade en som slickade linjen hela tiden. 
Marcus påtalade under veckan vikten att öppna upp ytor för sig själv och medspelare. Det fick vi smaka på rejält idag när Kulladal gjorde det väldigt effektivt. 
En match kvar och det är mot Skanör. Vi satsar på en bra träningvecka där alla gör upp om platserna.
Killarna kanske inte tror det spelar så stor roll men att missa en träning i veckan funkar inte och om det missas ska det kommuniceras. Där lägger vi ribban för vad vi vill uppnå, annars får vi acceptera matcher som den idag.  

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook