Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Lilla Torg Fotbollförening
vs
Torns IF
Lilla Torg FotbollföreningvsTorns IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 09 februari, 12:30
Plats:Mariedals IP, Konstgräs 9-manna
Samling:11:45, Omklädningsrummen Mariedal
Aktivitetsinfo: Sista gruppspelsmatchen i Vintercupen.
Trupp:Adam Tügel
Alexander Jönsson
Amir El Mansouri
Anton Persson Wahlgren
Casper Lundqvist
Erik Kongslöv
Gustav Askolin
Josef Hotait
Markus Castro Ottosson
Rufus Leijon Nolke
Simon Persson
Victor Rodzevski
Viggo Lindbergh
Seger i gruppspelets avslutningsmatch
2020-02-09 15:00
Vintercupens sista match var hemma mot Torn. Vi visste inte mycket om dem men la fokus på vår egen insats. Senaste matcherna har tyvärr visat för mycket halvhjärtad inställning och vilja att göra sin del av jobbet så idag var vi redo för revansch....
Vi började matchen med en bra inställning i närkamper och försökte få igång en bra speluppbyggnad i våra uppspel. Hörnorna var bra vapen. Gustavs tillslag skapar en del farligheter genom den fina precisionen och välavvägda kraften i tillslaget. Och eftersom vi var på tå i första så fick vi även två enkla mål. Vi hade bra kontroll på spelet och hittade också igenom med en bra djupledslöpning till just Gustav som kliniskt satte bollen i mål. Paus och ledning 3-0. 

Vi talade om det som var bra och hur vi skulle försöka förbättra vårt spel. Istället blev det lite tveksamheter och slarv som Torn utnyttjade två gånger och det var åter match igen. Andra går till dem på poäng då de ville och vann mer över hela planen. Marcus ändrade lite strategiskt i senare delen och då kom vi tillbaka i matchen igen. Kontrollerade inkast på fötterna gjorde att vi kunde etablera ett spel som vi vill ha, spel på marken inom laget. 
Det långa och raka spelet är vi inte lika bra på och precis som mot Lödde förra veckan så utnyttjade Torn detta i andra perioden. 

I tredje så ställde vi om lite mer och hade en betydligt bättre inställning. Det blev mycket ställningskrig och de gångerna det skapades nått så var målvakterna på sin vakt. I slutet kom Gustav fram på sin kant igen och gjorde sitt andra mål för dagen. Mycket kamp i andra och stundtals lite sömnigt spel, men vi behöver inte be om ursäkt för att vi vinner matchen. 
Gustav blir den naturliga "Man of the Match" med sina 2 mål och 2 assist(hörnor). 

En hel del rotationer har gjort att vi inte hunnit bli helt samspelta. Men vi har en spelidé som vi tror på och är stolta över. Den jobbar vi vidare på och får höja oss i det fysiska närkampsspelet. Vi har spelat igång tre målvakter och nästan alla har fått någon 9-mannamatch efter nyår. 

Lilla Torg-Torn 4-2 (3-0, 0-2, 1-0)

Vintercupen har nu ett litet uppehåll under veckorna kring Sportlovet. Vi har även valt att vara matchfria från andra träningsmatcher. 
Vecka 9 drar slutspelet igång då vi ska spela kvalspel till slutspelet mot ett lag i grupp D. Vi ska försöka ordna lite fler träningsmatcher så fler kan spela. 

Tack för idag.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook