SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Dösjöbro IF
0 - 3
Lilla Torg FF
Dösjöbro IF0 - 3Lilla Torg FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 25 maj, 13:00
Plats:Dösjöbro IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130142052
Samling:11:00
Dösjöbro IF - Lilla Torg FF 0-3 (0-0)
2019-05-27 07:03
Matchen startar och redan från minut 1 är vi spelförande, detta beroende av motståndarnas positionering. 
Vi får kämpa hårt för att driva matchen i det tempot som vi vill ha, mycket frisparkar och annat gör det också svårt att få bolltempo.

Vi skapar 3-4 bra chanser i den första halvleken, men vår prestation är sådär. Vi fastnar mycket i centrala korridor och/eller vi passerar för få korridorer i bredd och djupled, tillräckligt snabbt, för att få motståndarna att spricka. 

I halvtid korrigerar och förtydligar vi matchplanen lite, vilket spelarna reagerar jättefint på. De sista 45 minuterna är stundtals riktigt bra, hemmalaget får mycket svårare att försvara mot oss och detta ger oss 3 mål. Det hade gott kunnat bli något mål till. 

Denna segern visade även föreningsstyrka. Ett par sena återbud öppnade upp till Edvin och Timmy från J, båda kom in och tog för sig på bästa sätt. Kul att det goda jobbet som görs i juniorlaget även speglar sig i A-laget.
Extra kul att vi, damerna och juniorerna vann i helgen! 

Vi tackar det hårt kämpande Dösjöbro IF för en trevlig match!

// Alex Burman

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff