Samling:12:00
BK Höllviken - Lilla Torg FF 1-0 (1-0)
2019-05-18 21:19
Både väder och underlag var med oss denna eftermiddag, goda förutsättningar för att spela fotboll!

Första 20 minuterna är inte roliga att titta på, två lag som slår mycket långt utan särskilt mycket idé och tanke. I slutet av denna "20 minutare" gör hemmalaget 1-0 på deras enda skott på mål, om detta nu var ett skott? En boll som studsar deras väg efter inkast som de rakar in på nåt vänster.

Från minut 20 till minut 94 är det vi som dominerar matchen. Vi skapar bl.a två ramträffar samt två lägen från nära håll i den första halvlek, utan resultat.

I den andra halvleken är motståndarna knappt ovanför sin egen planhalva. Vi skapar flertalet chanser, men vi lyckas inte göra mål.

Hade vi fått ett X från denna hade jag varit besviken, att förlora känns lite overkligt.

Det enda som är säkert är att vi fortsatt presterar bra, det handlar bara om att bollen inte vill in. Vi kommer få betalt om vi fortsätter på samma sätt och inte viker en tum från vår idé. Snart är det proppen ur!

Jag är nöjd med mycket med dagens match - nu kämpar vi vidare!